
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΨΗΜΕΝΗ ΟΞΙΑ
Ξύλινη επιφάνεια κοπής από ψημένη Oξιά
- Με Πιστοποίηση καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Ανθεκτική και με μεγάλη αντοχή στις απαιτήσεις του κρεοπωλείου
- 15εκ πάχος για μεγάλη αντοχή
- Βιδωτή με ντίζες
- Κατάλληλη για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, εργαστήρια κρεάτων κλπ
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ DOST D120
Ηλεκτρικό Μαχαίρι Dost D120 Γύρου με περιστρεφόμενο δίσκο κοπής
Στιβαρό, ανθεκτικό και αξιόπιστο
Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου DOST 120, προϊόν της ομώνυμης γερμανικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία ποιοτικών μαχαιριών γύρου τα τελευταία 20 χρόνια, είναι ένα μοντέλο που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου με κατανάλωση που ξεπερνά τα 120 κιλά γύρο ημερησίως. Εύχρηστο, όπως όλα τα μαχαίρια της εταιρίας, στιβαρό, με εργονομική λαβή που προσαρμόζεται στη φυσική στάση του σώματος του χρήστη και διακόπτη με χειροκίνητη επαναφορά που διευκολύνει την πολύωρη χρήση. Τα πλαστικά μέρη και τα μεταλλικά εξαρτήματά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και αποσπώμενα, για να καθαρίζονται και να επανατοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, χωρίς εργαλεία. Ο δίσκος κοπής της κορυφαίας εταιρίας F. DICKείναι αεριζόμενος για να μην υπερθερμαίνεται, αλλά και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Το DOST 120 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κρέατος, με δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης του του πάχους κοπής του γύρου (από 1 έως 10mm), που εξασφαλίζει ακρίβεια και ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Το κιβώτιο γραναζιών που διαθέτει, καθιστά το DOST 120 ανθεκτικό στη βαριά χρήση και εξαιρετικά αξιόπιστο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ακονιστής, που προσφέρει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον χρήστη, ενώ υπάρχει δυνατότητα αγοράς πριονωτού δίσκου κοπής για ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 40cm
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 27EK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR