ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ 2425-21Κ

28,50
Μαχαίρι φέτας με ραβδώσεις Dick 21 εκατοστών
  • Ανοξείδωτη γυριστή λάμα με ραβδώσεις 21 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μπλε χρώμα
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Κωδικός: 2425-21Κ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 27EK

30,00
Ανοξείδωτο μισοσάτηρο κρεοπωλείου Ivo 27 εκατοστών
  • Λαβή από πολυαιθυλένιο σε μαύρο χρώμα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 11CM

8,50
Λαστιχάκι πουλερικών κόκκινο 11cm
  • Κατάλληλο για δέσιμο πουλερικών
  • Κατάλληλο για κάθε είδους παρασκεύασμα
  • Metal detected
Συσκευασία: 250τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA TSC 300

1.600,00
  • Εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο 18/10
  • Αφαιρούμενο ανοξείδωτο κάλυμμα (κάλυμμα με αισθητήρες ασφαλείας) για εύκολο καθάρισμα
  • Εύκολη αφαίρεση των λεπίδων για καθαρισμό
  • Μεγάλο και πρακτικό άνοιγμα για την εισαγωγή του κρέατος (30x170mm)
Διακόπτης τύπου Button On/Off Διακόπτης έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα του μηχανισμού της μηχανής Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΕΣΟΥΛΑ ΙΝΟΧ

3,10
Σέσουλα ΙΝΟΧ
  • Κατάλληλη για σερβίρισμα
  • Διάσταση 24cm
  • Ιδανική για πάγο, ζάχαρη, καφέ, ρύζι, όσπρια, ξηρούς καρπούς κλπ
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!