
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ 2425-21Κ
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 27EK
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 11CM
ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA TSC 300
- Εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο 18/10
- Αφαιρούμενο ανοξείδωτο κάλυμμα (κάλυμμα με αισθητήρες ασφαλείας) για εύκολο καθάρισμα
- Εύκολη αφαίρεση των λεπίδων για καθαρισμό
- Μεγάλο και πρακτικό άνοιγμα για την εισαγωγή του κρέατος (30x170mm)
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΕΣΟΥΛΑ ΙΝΟΧ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR