
SPECIAL OFFERS
ΜΠΛΕΝΤΕΡ TIGER GB-A100
- Επαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση.
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης.
- Ως μπλέντερ, μπορεί να αναμειγνύει διάφορα λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και δημητριακά, να εξάγει γρήγορα βιταμίνες από αυτά τα συστατικά και να τα ομογενοποιεί.
- Δυνατότητα επιλογής 7 διαφορετικών προγραμμάτων.
- Ισχυρός κινητήρας βαρέως τύπου, αεριζόμενος.
- Με διάφανη πολυκαρβονική κανάτα 2lt BPA-Freeμε δοσομετρητή σε ml /oz/φλυτζάνια.
- Ανοξείδωτο κόμπλερ και μαχαίρια Japan 6 σημείων.
- Επιλογή 'manual' για αυξομείωση ταχύτητας και χρόνου μέσω του περιστροφικού επιλογέα.
- Εύκολο στην χρήση και εύκολος καθαρισμός με τον διακόπτη 'PULSE'.
- Περιλαμβάνει τάμπερ για βελτιωμένη ανάδευση και επεξεργασία.
- Προγράμματα: 1. Χυμοί 2. Smoothies 3. Θρυμματισμός πάγου 4. Σούπες 5. Πολτοποίηση 6. Σάλτσες 7. Χειροκίνητη λειτουργία

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM DZ-500/2Ε(20) ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ
- Τροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γρήγορο και εύκολο στη χρήση
- Με 2 κολλήσεις αριστερά και δεξιά
- Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών
- Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας
- Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλα
- Κατάλληλο για συσκευασία κρέατος, ελιών, αλλαντικών, τυριών κλπ.
ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/2
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/3 – 32,5×17,6cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR