
SPECIAL OFFERS
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER E130 “0” FAPATOOLS
ΓΑΝΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ RESICUT
Γάντι προστασίας κοπής Euroflex ResiCut Basic
Το Resicut Basic είναι ένα γάντι προστασίας κοπής πιστοποιημένο σύμφωνα με την πιο πρόσφατη διαδικασία δοκιμής. Ειδικό χαρακτηριστικό: Κατάλληλο για το χειρισμό τροφίμων! Το μαλακό νήμα με πυκνότητα 13 βελονιών δίνει άνετη εφαρμογή και προστατεύει ταυτόχρονα. Οι λεπτές ίνες κάνουν τα πράγματα εύκολα και άνετα στο πιάσιμο. Το Resicut Basic μπορεί να πλυθεί σε θερμοκρασία έως και 90°C για καθαρισμό χωρίς να χάσει την εφαρμογή και την άνεσή του. Στη μέθοδο δοκιμής κοπής EN ISO 13997 TDM, το Resicut Basic πέτυχε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας κοπής F.
Πλεονεκτήματα με μια ματιά
- Προστατεύει από κοψίματα
- Μπορεί να φορεθεί δεξιά και αριστερά
- Ασφαλές για επαφή με τρόφιμα
- Για το χέρι που κρατά το μαχαίρι Υψηλό επίπεδο προστασίας κοπής
- Πλένεται στο πλυντήριο έως 90°C
- 13 πυκνότητα βελονιάς
- Χωρίς ίνες χάλυβα
- Χρώμα: μπλε
- Διατίθεται σε πέντε μεγέθη XS-S-M-L-XL
- Χρωματιστές μανσέτες για γρήγορη αναγνώριση μεγέθους
- ANSI Επίπεδο Α6
- Πιστοποιημένο σύμφωνα με το EN388:2016 κατηγορία απόδοσης 3 X 4 X F

- Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ TZEΛ ΧΕΡΙΩΝ SANITAS PROFESSIONAL
Αντιβακτηριδιακό αλκοολούχο αντισηπτικό τζελ χεριών με 80% αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης
- Εξειδικευμένο απολυμαντικό τζελ χεριών με βάση την αλκοόλη
- Κατάλληλο για ταχεία απολύμανση χεριών χωρίς σαπούνι και νερό
- Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα
- Ειδικό για επαγγελματίες
- Αρ. Αδείας ΕΟΦ: 54203/5.6.2020
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ 100Μ
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF 1896 CUOCO 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni 20 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 20 cm - 7.87"
- Συνολικό μήκος: 32 cm - 12.60"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 190 γρ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR