ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ 20-30kg

Tο μηχάνημα αφαιρεί τον αέρα από τον κάδο, το μαρινάρει και το τελικό προϊόν είναι η δημιουργία τρυφερού, ζουμερού κρέατος με γεύση από τα καρυκεύματα σε όλο το κομμάτι. Αυτό επιτυγχάνεται με το κενό αέρος που δημιουργείται, με αποτέλεσμα να ανοίγουν οι πόροι του κρέατος και να εισχωρεί η μαρινάδα. Ιδανική για μαρινάρισμα σε μπιφτέκια, κεμπάπ, μπριζόλες, λουκάνικα, γύρο κλπ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή της εταιρείας μας με πλήρη υποστήριξη
  • Ανοξείδωτος κάδος από παχύ έλασμα για την διατήρηση της ψύξης κατά την διαδικασία..
  • Με διαμορφωμένο χείλος στον κάδο για την εύκολη εισαγωγή των υγρών.
  • Διάφανο καπάκι για την παρακολούθηση της μάλαξης
  • Με ειδικό φίλτρο προστασίας της αντλίας κενού από μαρινάδες.
  • Αποσπώμενος κάδος για την αφαίρεση του μίγματος και τον εύκολο καθαρισμό του.
  • Η αλλαγή λαδιών της αντλίας κενού , γίνεται από εσάς όταν χρειαστεί.
  • Δυνατότητα περιστροφής κάδου : Προς μια φορά από 1 sec έως 60 min , προς την αντίθετη φορά από 1 sec έως 60 min
  • Ενδιάμεση παύση για ξεκούραση του σκευάσματος από 1 sec έως 10 min
  • Αυτόματη παύση της αντλίας κενού όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του κενού , στον κάδο μαριναρίσματος.
  • Ηχητική ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει
  • Mε όργανο ένδειξης της λειτουργίας κενού
  • Με γενικό διακόπτη τύπου EMERGENCY
Ζητήστε μας Προσφορά

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO 2547.20

43,90
Μαχαίρι chef Sico 20 εκατοστών
  • Ακρυλικη λαβή σε κόκκινο, κίτρινο ή μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
  • Ιδιαίτερη εμφάνιση
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 2547.20 Διατίθεται σε συσκευασία δώρου Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΓΑΝΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ RESICUT

15,00
Γάντι προστασίας κοπής Euroflex ResiCut Basic Το Resicut Basic είναι ένα γάντι προστασίας κοπής πιστοποιημένο σύμφωνα με την πιο πρόσφατη διαδικασία δοκιμής. Ειδικό χαρακτηριστικό: Κατάλληλο για το χειρισμό τροφίμων! Το μαλακό νήμα με πυκνότητα 13 βελονιών δίνει άνετη εφαρμογή και προστατεύει ταυτόχρονα. Οι λεπτές ίνες κάνουν τα πράγματα εύκολα και άνετα στο πιάσιμο. Το Resicut Basic μπορεί να πλυθεί σε θερμοκρασία έως και 90°C για καθαρισμό χωρίς να χάσει την εφαρμογή και την άνεσή του. Στη μέθοδο δοκιμής κοπής EN ISO 13997 TDM, το Resicut Basic πέτυχε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας κοπής F. Πλεονεκτήματα με μια ματιά
  • Προστατεύει από κοψίματα
  • Μπορεί να φορεθεί δεξιά και αριστερά
  • Ασφαλές για επαφή με τρόφιμα
  • Για το χέρι που κρατά το μαχαίρι Υψηλό επίπεδο προστασίας κοπής
  • Πλένεται στο πλυντήριο έως 90°C
  • 13 πυκνότητα βελονιάς
  • Χωρίς ίνες χάλυβα
  • Χρώμα: μπλε
  • Διατίθεται σε πέντε μεγέθη XS-S-M-L-XL
  • Χρωματιστές μανσέτες για γρήγορη αναγνώριση μεγέθους
  • ANSI Επίπεδο Α6
  • Πιστοποιημένο σύμφωνα με το EN388:2016 κατηγορία απόδοσης 3 X 4 X F
Certified Quality
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ CUTTER KATANA-12

Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα KATANA-12 για κρέας και λαχανικά
  • Οι λεπίδες παίρνουν κίνηση από αεριζόμενο μοτέρ
  • Με Inox αφαιρούμενο μπολ και τρείς λεπίδες κοπής
  • Καπάκι ασφαλείας
  • Εύκολος καθαρισμός
  • Αδιάβροχο πληκτρολόγιο IP67 και αδιάβροχη προστασία για το μοτέρ
  • Αποσπώμενες λεπίδες
  • Χωρητικότητα βάσκας 12Lt/9Kg
  • Ιδανικό για κρέας & λαχανικά
  • Απαραίτητο για εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία
  Ζητήστε Προσφορά

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 29EK

43,00
Ανοξείδωτη σατήρα κρεοπωλείου Ivo 29 εκατοστών
  • Λαβή από πολυαιθυλένιο σε μαύρο χρώμα
  • Σε διάφορες διαστάσεις (27εκ-29εκ-32εκ)
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!