
Sale products
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΓΑΝΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΠΟΥ S
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΙΛΙΑ 9CM
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/2 – 32,5×26,5cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ DICK 2417-18ΕΚ
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕ ΑΚΙΔΑ
Αδιάβροχο Θερμόμετρο με μακρυά ακίδα (125 mm), για μετρήσεις σε υγρά και ημιστερεά υλικά, ιδανικό για τον κλάδο τροφίμων (HACCP)
- Με ακίδα διείσδυσης για την μέτρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων εσωτερικά και για μέτρηση υγρών
- Μέτρηση σε 1"
- Αδιάβροχο και ανθεκτικό ώστε να καθαρίζεται εύκολα σε τρεχούμενο νερό, με πλαστική θήκη
- Λειτουργία on/off χρόνος απόκρισης 8 sec και min-max
- Εύρος μέτρησης : -40°…+250°С/°F (ακρίβεια ±0.5°C στους -10…+100°C και ±1°C στο υπόλοιπο εύρος)
- Πιστοποιημένο με HACCP και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εργαστήρια τροφίμων, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους κλπ
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR