
SPECIAL OFFERS
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/6 – 17,6×16,2cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/6
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE ARROSTO 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 20 cm - 7.87"
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13.39"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 240 γρ
ΛΑΝΤΖΑΚΙ ΧΕΡΙΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΙΣΙΟ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ SOLINGEN 2088 13ΕΚ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΠΙΦΤΕΚΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA C/E 653
Αυτόματο φορμαριστικό μπιφτεκιών La Minerva Ιταλίας
Τροφοδοτείται με κιμά και μπορεί να παράγει αυτόματα μπάλες του επιθυμητού βάρους ή να ρυθμιστεί και να βγάλει το επιθυμητό σχήμα χάρη στον κύλινδρο σχηματισμού.
Μπορεί να τροφοδοτηθεί με διάφορα συστατικά όπως βόειο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι τα οποία μπορούν να υποστούν επεξεργασία σε συνδυασμό με τριμμένο ψωμί, αυγά, τυρί, σόγια και μπαχαρικά.
Ακόμη και η ζύμη μπισκότων μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα.
Μπορούν να ληφθούν διαφορετικά σχήματα αλλάζοντας μόνο τον κύλινδρο διαμόρφωσης: στρόγγυλο, τετράγωνο, οβάλ, προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
Ιδανικό μηχάνημα για εγκαταστάσεις συσκευασίας και κέντρα τροφοδοσίας όπου η ποσότητα προϊόντος ανά κάθε μερίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη·
Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, επεξεργαστές τροφίμων, γρήγορο φαγητό,
καντίνες και κέντρα εστίασης.
- Γρήγορη, αθόρυβη ασφαλής και αξιόπιστη
- Συμπαγής κατασκευή και εύκολη στο καθάρισμα
- Δομή από ανοξείδωτο ατσάλι και ανοδιωμένο αλουμίνιο
- Δοχείο τροφοδοσίας 23 λίτρα με αυτόματη παραγωγή είτε σε μπάλες κρέατος, είτε hamburger στο βάρος που επιθυμείτε
- Παραγωγικότητα τμχ/ώρα : 2100/h
- Το προκαθορισμένο σχήμα και βάρος είναι σταθερό καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου εργασίας
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR