
SPECIAL OFFERS
ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΟΥΛΙ 25x43cm
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) LA MINERVA DERBY-460
Συσκευή Vacuum DERBY-460 της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά EASY LINE της Ιταλικής εταιρείας OMEGA GROUP
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market κλπ
- Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ανθεκτικό πομπέ καπάκι από διάφανο ακρυλικό υλικό, με σύστημα μπλοκαρίσματος
- Βίδα στεγανοποίησης στο έμβολο, εύκολη αφαίρεση για καθάρισμα
- Έλεγχος χαμηλής τάσης (24 V)
- 10 προγράμματα εργασίας
ΦΟΡΜΑ CPET ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (161) 24 Χ 5 ΒΑΘΟΣ
Φόρμες cpet πολλαπλών χρήσεων 24 Χ 5 βάθος
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
- Σε μικροκύματα
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
- Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
- Ανακυκλώσιμα
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ BBQ 100TMX
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 27EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR