
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΟΝΩΤΟ ICEL 3461.40
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 22 ECO ΙΤΑΛΙΑΣ
Facem Κρεατομηχανή 22 Eco
- Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
- Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
- Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 80 στρ./λεπτό
- Παραγωγή 150 κιλά την ώρα
- Ιδανική για δουλειές παντός είδους
ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 50ΤΜΧ 9Χ14cm
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER Ε130 4,5 SALVINOX
ΠΛΑΤΩ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (ΜΑΡΜΑΡΟ)
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR