
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ KOLBE K220
Σχεδιασμός:
- Συμπαγές και στιβαρό πριόνι πλήρως ανοξείδωτο
- Δυνατό τέντωμα λεπίδας για ομοιόμορφο και καθαρό τεμαχισμό
- Εσωτερικές ξύστρες για τον καθαρισμό της λεπίδας και του τροχού
- Είναι ιδανικό για κρεοπωλεία και χώρους προετοιμασίας υποκαταστημάτων σούπερ μάρκετ
- Κατάλληλο για μικρά κομμάτια φρέσκου κρέατος και μικρές ποσότητες οστών.
- Προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί με ένα σταθερό ή κινητό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ HLS 1650
Πριονοκορδέλα πάγκου HLS
- Κόβει κατεψυγμένο κρέας ή ψάρι με αλλαγή της λεπίδας
- Με ρυθμιστή κοπής
- Με ρελέ ασφαλείας
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Οδηγός ύψους κοπής από 14 έως 28 εκατοστά
- Πάχος κοπής από 0 έως 20 εκατοστά
- Επιτραπέζια βάση διαστάσεων 50Χ50 εκατ. με τέσσερα πόδια
- Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας
- Διαθέτει ειδικό μπράτσο προστασίας των χεριών
- Διαστάσεις: 511Χ606Χ803mm
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες κρέατος και ψαριού
ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ VICTORINOX 5503.22
ΓΑΝΤΖΟΣ ΜΟΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΙΝΟΧ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR