
SPECIAL OFFERS
ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ KOFMA
Τρυφεροποιητής κρέατος KOFMA
- Έχει 72 ανοξείδωτες λεπίδες με 1080 άκρες σε 2 ρολέζες
- Με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι
- Διακόπτης με θέση όπισθεν για να ξεφρακάρετε το κρέας
- Μετάδοση κίνησης με γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο
- Ισχυρός κινητήρας με ανεξάρτητο μειωτήρα 2 κατευθύνσεων
- Γρήγορη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για γρήγορο καθαρισμό και απολύμανση
- Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια κρεάτων, μονάδες εστίασης, catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια
- Ισχύς HP: 0,5
- Μήκος: 370 mm
- Βάθος: 575 mm
- Ύψος: 480 mm
- Στροφές Κινητήρα: 38rpm
- Τάση: 230 V
Ζητήστε Προσφορά
ΦΟΡΜΑ CPET ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (161) 24 Χ 5 ΒΑΘΟΣ
Φόρμες cpet πολλαπλών χρήσεων 24 Χ 5 βάθος
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
- Σε μικροκύματα
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
- Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
- Ανακυκλώσιμα
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER PREMIUMCUT ΣΕΤ 2ΤΜΧ 1988 2 so
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR