
SPECIAL OFFERS
ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 200Χ9
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1930 sw 25 rd
Μαχαίρι οδοντωτό Giesser Premiuncut Rostfrei
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική
- Εξαιρετικά αιχμηρή οδοντωτή άκρη
- Σε αποκλειστικό ξύλινο κουτί
- Εργονομική λαβή σε μαύρο με κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΔΙΧΡΩΜΙΑ SW5094
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ SW5030
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR