
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-20ΕΚ
ΚΟΦΤΗΣ ΤΥΡΙΟΥ “HANDEE”
Ο κόφτης τυριού «Handee» κόβει το τυρί γρήγορα, τακτοποιημένα και οικονομικά χωρίς θρυμματισμό ή σπατάλη. Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι λευκής μελαμίνης για τρόφιμα, είναι πλήρως ανθεκτικό στη χημική δράση των τυριών. Είναι υγιεινό, ανθεκτικό και ασφαλές στη χρήση, με μέγεθος βάσης 33cm x 28cm.
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλωτό σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα (60 cm) κόβει ομαλά όλα τα είδη τυριού και επιστρέφει στη θέση κοπής μετά από κάθε κοπή. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η λαβή στεγάζεται σε σχισμές συγκράτησης, όπου το σύρμα διατηρείται ημι-τεταμένο και απαλλαγμένο από τσακίσματα. Τα καλώδια αντικατάστασης τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα.
- Για να καθαρίσετε, απλώς σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί
- Συνοδεύεται από ένα πακέτο 12 συρμάτων αντικατάστασης
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ 1896 ARROSTO 20ΕΚ
Μαχαίρι Φέτας της Ιταλικής σειράς Due Cigni 20 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19.5 cm - 7.68"
- Συνολικό μήκος: 31.5 cm - 12.40"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 150 γρ
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ SF 130ΓΡ/60ΤΜΧ
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή πλακέ σουβλακίων
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 60 σουβλάκια των 130 γραμμαρίων
- Διαστάσεις / τεμάχιο: 1.6Χ4Χ18.5 cm
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/18
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR