
SPECIAL OFFERS
ΠΡΕΣΑ ΡΟΔΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ SW5101
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF 1896 SANTOKU 18EK
Μαχαίρι Santoku Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 17.5 cm - 6.89"
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13,39 "
- Πάχος λεπίδας: 2.5 mm - 0.10"
- Βάρος: 230 γρ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ VACUUM ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MX2
MX2 vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο
Το νέο έξυπνο Vacuum MX2 με προηγμένη τεχνολογία αναβαθμίζει τις παρασκευές σε ποιότητα και χρόνο!
- Σφραγίζει σε κενό αέρος όλα τα τρόφιμα και τα ποτά!
- Φτιάχνει μαρινάδες, κοκτέιλ, αφεψήματα γρήγορα και εύκολα.
- Επιλέξετε την παρασκευή που θέλετε από την οθόνη αφής και το MX2 θα το φτιάξει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
- Μπορείτε να μαρινάρετε το κρέας με ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία από ομάδα σεφ.
- Ακόμη και για κοκτέιλ μπορείτε να έχετε ετοιμάσει φρέσκα φρούτα και αλκοόλ σε μερίδες για τέλεια ποτά.
- Οι συνταγές μου
- 24 προγραμματιζόμενες συνταγές
- Συντήρηση τροφίμων χωρισμένη σε 7 κατηγορίες
- 7 επίπεδα μαριναρίσματος
- 3 επίπεδα έγχυσης
- 6 επίπεδα κατηγορίας για συσκευασία τροφίμων υπό κενό
- Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με USB
- Έξυπνο εικονίδιο
- Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες
- Χωρητικότητα 7L. Οθόνη αφής LCD 5" υψηλής αντοχής
- Μνήμη micro SD 8GB
- Θύρα USB, Θύρα αισθητήρα θερμοκρασίας
- Αφαιρούμενη στεγανωτική ράβδος
- Wi-Fi & Bluetooth, True Vac αισθητήρας
- Έξυπνος αισθητήρας υγρού H2O
- Πρόγραμμα καθαρισμού λαδιών
- Μπροστινή μπάρα στεγανοποίησης
- 9 χρώματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR