
SPECIAL OFFERS
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 8CM
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕ ΑΚΙΔΑ
Αδιάβροχο Θερμόμετρο με μακρυά ακίδα (125 mm), για μετρήσεις σε υγρά και ημιστερεά υλικά, ιδανικό για τον κλάδο τροφίμων (HACCP)
- Με ακίδα διείσδυσης για την μέτρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων εσωτερικά και για μέτρηση υγρών
- Μέτρηση σε 1"
- Αδιάβροχο και ανθεκτικό ώστε να καθαρίζεται εύκολα σε τρεχούμενο νερό, με πλαστική θήκη
- Λειτουργία on/off χρόνος απόκρισης 8 sec και min-max
- Εύρος μέτρησης : -40°…+250°С/°F (ακρίβεια ±0.5°C στους -10…+100°C και ±1°C στο υπόλοιπο εύρος)
- Πιστοποιημένο με HACCP και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εργαστήρια τροφίμων, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους κλπ
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1965 rd 22
ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 32EK
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P20 75τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
- 315 Χ 210 Χ 60 mm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR