
SPECIAL OFFERS
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ 8Χ8 125ΓΡ/64ΤΜΧ
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή τετράγωνων σουβλακίων
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 64 σουβλάκια των 125 γραμμαρίων
- Διαστάσεις / τεμάχιο: 2.5Χ2.5Χ18.5 cm
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 70ΕΚ Φ13
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ΙΣΙΟ GIESSER 4005-30ΕΚ
ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΦΑΓΕΙΟΥ DICK
ΜΑΧΑΙΡΙ HAKUCHO SASHIMI 25ΕΚ
Μαχαίρι της Ιταλικής σειράς Due Cigni 25 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4119 nitro-B
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: Ξύλο Ελιάς
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 25 cm - 9.84"
- Συνολικό μήκος: 37.5 cm -14.76"
- Πάχος λεπίδας: 2.5 mm - 0.10"
- Βάρος: 200 γρ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR