
SPECIAL OFFERS
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟ/ΑΣΠΡΟ 140Μ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ DICK 2369.18
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΙΛΙΑ 9CM
ΤΡΟΧΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ
ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΨΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ PMMA – (A7 36x22cm)
Δίσκοι και ταψιά βιτρίνας μαύρα A7
- Δίσκοι και ταψιά PMMA κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό κατάλληλα για τρόφιμα
- Εντυπωσιακή, γυαλιστερή εμφάνιση
- Κατάλληλα για κρέας, αλλαντικά και τυροκομικά
- Σε 5 διαφορετικά βάθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην βιτρίνα σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR