ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟ/ΑΣΠΡΟ 140Μ

3,10
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ DICK 2369.18

22,00
Μαχαίρι εκδοράς Dick Ergogrip με λάμα 18 εκατοστών
  • Κατάλληλο για εκδορά κρεάτων
  • Εργονομική λαβή σε μπλε χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα 18 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Κωδικός: 2369.18 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΙΛΙΑ 9CM

2,90
Οδοντογλυφίδα διακοσμητική μπαμπού 9cm
  • Διακοσμητική οδοντογλυφίδα 9 εκατοστών
  • Ιδανική για catering και ιδιαίτερα παρασκευάσματα
  • Σακουλάκι 100 τεμαχίων
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΤΡΟΧΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ

Τροχός από σμυριδόπανο για ακόνισμα μαχαιριών σε διάφορες διαστάσεις και κόκκους
  • 165x30
  • 165x50
Επικοινωνήστε μαζί μας για την παραγγελία σας  

ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΨΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ PMMA – (A7 36x22cm)

11,2014,30
Δίσκοι και ταψιά βιτρίνας μαύρα A7
  • Δίσκοι και ταψιά PMMA κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό κατάλληλα για τρόφιμα
  • Εντυπωσιακή, γυαλιστερή εμφάνιση
  • Κατάλληλα για κρέας, αλλαντικά και τυροκομικά
  • Σε 5 διαφορετικά βάθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην βιτρίνα σας
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!