ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΧΑΡΤΙΝΗ ΦΟΡΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 180mm

0,30
Φόρμα ψησίματος χάρτινη στρόγγυλη eco καφέ Διατίθεται και καπάκι Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ ICEL 3552-25EK

29,50
Μαχαίρι Icel 25 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 25 εκατοστών
  • Με ραβδώσεις
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Μπλε
Κωδικός: 3552-25EK Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΗΣ PUMΑ 700F TREIF

Μηχανή κοπής για χοιρινά και μοσχάρια κοτολέτες, μπον φιλέτ, και άλλα προϊόντα σε φέτες
  • Εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Η κίνηση γίνεται ηλεκτρομηχανικά
  • Με το πατενταρισμένο σύστημα κίνησης της TREIF που εγγυάται ομοιόμορφα πάχη φετών
  • Δυνατότητα μεταφοράς της αρπάγης στη ζητούμενη θέση
  • 3 θέσεις οπλισμού της αρπάγης
  • Χώρος τροφοδοσίας του προϊόντος με διατομή 220Χ240 mm, μήκος 700 mm
  • Πάχος κοπής φετών από 5 έως 35 mm ή από 5 έως 70 mm
  • Δυναμικότητα: 200 Κοψίματα /min
  • Συνολική ισχύς: 220/380 V 50 Hz 3,3 Kw
  • Διαστάσεις: 2070 Χ 900 Χ 1450 mm
Ζητήστε Προσφορά

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6603-12ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό Victorinox 12 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη γυριστή λάμα
  • Χώρα κατασκευής Ελβετία
Κωδικός: 6603-12 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/14

15,00
Δίχτυ ρολού κρέατος κόκκινο/λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/14 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!