
SPECIAL OFFERS
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ CLEAN HANDS (ΣΕΤ)
Μαγνητική βάση Clean hands - Σετ
- Μαγνητική βάση από πλέξιγκλας
- Μπρασελέ πράσινο με μαγνήτη
- Ανταλλακτικά γάντια (δείγματα)
ΤΡΟΧΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ WESTMARK
Τροχός ζαχαροπλαστικής της Westmark Γερμανίας
- Το ιδανικό βοήθημα για γρήγορο σχηματισμό ενός ομοιόμορφου πλέγματος ζύμης
- Iδανικό για να διακοσμήσετε το Linzer Torte
- Περάστε τη συσκευή κοπής πάνω από τη ζύμη σας και θα έχετε ομοιόμορφα πλέγματα
- Με επίστρωση από καουτσούκ στη λαβή ώστε να αποτρέπεται η ολίσθηση
- Ο κύλινδρος πλέγματος μπορεί εύκολα να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων
- Διάσταση 195 x 125 x 45 mm
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/4 – 26,5×16,2cm
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/3 – 32,5×17,6cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/3
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL Φ25 χ 1,9cm
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς, σκασμένες
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Διαστάσεις Φ25 χ 1,9cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR