
SPECIAL OFFERS
ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΛΑΚΕ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ 30 Χ 0,9 100ΤΜΧ
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΒΑΣΗ ΚΟΠΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ 50cmΧ300m
Βάση κοπής μεμβράνης για πλάτος μεμβράνης μέχρι 50cm και έως 300m, σχεδιασμένες για την τύλιξη προϊόντων, όπως φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας, τυριά, σάντουιτς, λαχανικά, έτοιμο φαγητό κ.λ.π
- Με μετακινούμενο μαχαιράκι
- Εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτο
- Για μεμβράνη πλάτους έως 50cm και μήκους έως 300m
- Ελαφριά
- Τοποθετούνται και μεταφέρονται πανεύκολα σε οποιονδήποτε πάγκο εργασίας
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, super market, caterings
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 1ΧΡΣ
Χάρτινες φόρμες ψησίματος 1 χρήσης
Σε 3 σχέδια (Καφέ/Μαύρο - Μαύρο - Χριστουγεννιάτικο κόκκινο)
Διαστάσεις Καφέ/Μαύρο 18x7,7x5,7 εκ.
Διαστάσεις Μαύρο 20,2x6,8x6,2 εκ.
Διαστάσεις Κόκκινο 20x6,5x5 εκ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE SANTOKU 19ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19 cm - 7.48"
- Συνολικό μήκος: 33 cm - 12.99"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 260 γρ
ΠΕΤΡΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ 9970 ΜΕ ΜΠΛΕ ΛΑΒΗ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR