ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 21,5 Χ 3,2 200ΤΜΧ

1,20
Καλάμια μπαμπού για σουβλάκια 21,5χ3,2 εκατοστών
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικά ξυλάκια για σουβλάκια
  • Αντοχή στην θερμότητα
  • Εξαιρετική ποιότητα χωρίς απώλειες και χωρίς ακίδα
  • Ιδανικά για κρέατα, λαχανικά, τυριά και αλλαντικά
Συσκευασία: 1 σακουλάκι/200τμχ 1 κιβώτιο/100 σακουλάκια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ DICK “HEKTOR” 26ΕΚ

95,00
Μαχαίρι κοπής Dick με ραβδώσεις 26 εκατοστών
  • Εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτη γυριστή λάμα με ραβδώσεις 26 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε κόκκινο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Διαθέσιμοι Κωδικοί: 81725Κ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ DIGI RM-5800EV 12.1″

Ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων τεχνολογίας  PC Based  με εκτύπωση ετικέτας και χαρτοταινίας με οθόνη χειριστή και πελάτη 12.1″.

  • Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 15kg με υποδιαίρεση 2/5g ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
  • Λειτουργικό σύστημα: LINUX.
  • Eπεξεργαστής: AIOT-BT01, onboard Intel J1900 Processor 2.0GHz.
  • Μνήμη συστήματος: 4G DDR3L.
  • Αποθηκευτικός χώρος: 32GB (Προαιρετικά 120G SSD)..
Οι ζυγοί διατίθενται και με λειτουργικό Windows για λειτουργία ως Ζυγοταμειακό Σύστημα POS (πρόσθετος εξοπλισμός).

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΔΙΣΚΟΣ PC ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

25,50
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα όπως γλυκά, donuts, κουλουράκια, πίτες κλπ
  • Μαύρος δίσκος βιτρίνας pc ø38x2,5hcm
  • Διάφανο καπάκι ακρυλικό ø35x12,5hcm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!