
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ 1896 ARROSTO 20ΕΚ
Μαχαίρι Φέτας της Ιταλικής σειράς Due Cigni 20 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19.5 cm - 7.68"
- Συνολικό μήκος: 31.5 cm - 12.40"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 150 γρ
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ\ΠΡΑΣΙΝΟ\ΛΕΥΚΟ 140Μ
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ (ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΑΣΑ)
Ποδιά Στηθούρι Λαιμού υφασμάτινη με σχέδιο διαγώνια φάσα
- Ελληνική ραφή
- Με οδηγό για να προσαρμόζεται στο ύψος που θέλετε
- Από γερμανικό ύφασμα 65/35
- Διαθέσιμη σε χρώματα: Κόκκινο-Μαύρο-Λευκό
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ICEL 3855-15ΕΚ
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ SW5030
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR