
SPECIAL OFFERS
ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 100ΤΜΧ
ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ 100χ120cm ΣΑΓΡΕ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΕΠΗ SW5102
ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ 50ΤΜΧ 6Χ9cm
ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΦΑΓΕΙΟΥ DICK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR