
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ SW5100
ΜΠΟΛ ΓΛΥΚΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΦΟΝΤΟ 100TMX
Σακούλες vacuum λείες με χρυσό φόντο
- Ατύπωτες σακούλες πολυαμυδίου-πολυαιθυλενίου (PA/PE)
- Κατάλληλες για συσκευασία σε κενό αέρος
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 30X40 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/4kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο και μαύρο
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΔΙΑ PVC TAFTAS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΥΡΗ/ΚΟΚΚΙΝΟ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR