ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΣΑΤΙ DICK DICKORON

115,00
  • Μασάτι κλασικό οβάλ dickoron 30 εκατοστών
  • Άριστη ποιότητα, ανοξείδωτο
  • Προέλευση Γερμανική
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF VICTORINOX 52063-20ΕΚ

40,00
Μαχαίρι chef Victorinox 20 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη φαρδιά λάμα
  • Χώρα προέλευσης Ελβετία
Κωδικός: 52063-20 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ALTOGERM SPRAY

25,00
Ιοκτόνο – Μυκητοκτόνο – Βακτηριοκτόνο σπρέυ μονής αποδέσμευσης
  • Ειδική  σύνθεση με τεταρτοταγή  άλατα αμμωνίου και  γλουταραλδεΰδη
  • Κατάλληλο για τον ιό Η1Ν1
  • Ιδανικό για χώρους τροφίμων
  • Ιδανικό για απολύμανση σε Ιατρεία, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Οχήματα, Χώρους φροντίδας ηλικιωμένων, Αποθήκες
Φιάλη 150ml, μιας χρήσης, με αυτοματοποιημένο σύστημα ψεκασμού, για χώρους έως 150 τ.μ. Εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ.
  • Εύκολη και πρακτική εφαρμογή
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ READY 2 COOK 940ML 50TMX

14,50
Καπάκι για σκεύος αλουμινίου R2C 940ML Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΗΣ SLICO DADAUX

Μηχανή κοπής για χοιρινά και μοσχάρια κοτολέτες, μπον φιλέτ, και άλλα προϊόντα σε φέτες
  • Επιδαπέδιος μπριζολοκόφτης κατασκευασμένος από εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10
  • Κατάλληλος για κοπή όλων των ειδών κρέατος σε μπριζόλες
  • Αυτόματη επιστροφή με προγραμματιζόμενη κίνηση του πλατό
  • Δέχονται επίσης και οδοντωτή λεπίδα
  • Επιλογή ρυθμού κίνησης: βήμα-βήμα ή συνεχόμενη ανάλογα με το είδος του προϊόντος
  • Διαθέτουν δύο ταχύτητες κίνησης και 3 επιλογές ρυθμού κοπής: 97-195 και 390 κοψίματα/λεπτό
  • Διαστάσεις καμπίνας 20χ23χ70cm
  • Κατάλληλο για κρέας με ή χωρίς κόκκαλο, delicatessen, ψάρι
  • Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες
Ζητήστε Προσφορά

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!