
SPECIAL OFFERS
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER D114 “0” LW
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO DAMASKUS 24ΕΚ
Το μαχαίρι Gyoto 24 εκατατοστών της σειράς Damascus της Kasumi είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα.
Λάμα: Η λάμα του είναι ευθεία σε όλο το μήκος και δουλεύει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ώστε να επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος, τόσο στο ξύλο κοπής, όσο και στη χρήση στο χέρι. Αποτελείται, όπως σε όλα τα μαχαίρια Kasumi από ένα κεντρικό πυρήνα σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10, πάνω στον οποίο διπλώνονται 32 φύλλα ατσαλιού SUS410 μαλακού και σκληρού εναλλάξ, δημιουργώντας μία λεπίδα σκληρή, εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
Λαβή: Η λαβή είναι φτιαγμένη από pakkawood, ένα συνδυασμό στρώσεων ξύλου και ρητίνης, η οποία ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πριτσίνια.
Kasumi
Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana.
Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία
Κωδικός: Κ-88024
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ ICEL 3741.16ΕΚ
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/3 – 32,5×17,6cm
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF BARGOIN 5337-20ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR