
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2101 16ΕΚ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ LA MINERVA CE VINS32
Υδραυλικό γεμιστικό για λουκάνικα από ανοξείδωτο ατσάλι
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Εξ 'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ισχυρό, ανθεκτικό, συμπαγές
- Εργονομικό και εύκολο στην χρήση
- Με αφαιρούμενο κάδο για εύκολο καθαρισμό
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ κλπ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ ICEL 3741.16ΕΚ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΣΚΕΥΗ LACIP UNIVERSAL 1LT
Lacip universal υγρό για πλύσιμο πιάτων με απολυμαντικό παράγοντα
Eίναι συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό υψηλού αφρισμού, για πλύσιμο πιάτων, σκευών κουζίνας, μαχαιροπίρουνων και ποτηριών στο χέρι, καθώς και για γενική καθαριότητα στον χώρο της κουζίνας, σε πάγκους, τοίχους με πλακάκια κλπ. Εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων.
Είναι παχύρρευστο, με ουδέτερο pH, ευχάριστο άρωμα που διαρκεί και γλυκερίνη για να μην ερεθίζει το δέρμα. Περιέχει πλούσια ενεργά καθαριστικά συστατικά που παράγουν ένα δυναμικό αφρό.
- Για λάντζα
- Καθαρισμός και υγιεινή σκευών και επιφανειών
- Άριστη καθαριστική δράση
- Παράγει πλούσιο αφρό
- Καταπολεμά βακτήρια, ιούς και μύκητες
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA CE/32R
Ψυχόμενη κρεατομηχανή La Minerva CE/32R
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ανοξείδωτη μπούκα και σαλίγκαρος για εύκολο καθαρισμό
- Με σύστημα start/stop και αντεπίστροφο
- Ξεκινήστε, σταματήστε και αντιστρέψτε με το σύστημα NVR σε χαμηλή ένταση
- Με θερμοστάτη ένδειξης και ρύθμισης θερμοκρασίας
- Αθόρυβος κομπρέσορας
- Αποτελείται από οικολογικά υλικά
- 1 στούμπο πλαστικό
- 1 πλάκα ΙΝΟΧ Νο32 και 1 μαχαίρι ΙΝΟΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR