ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΠΟΛ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ DIVA

21,00
Μπολ Σαλατιέρα μελαμίνης οβάλ Μαύρη
  • Εντυπωσιακή, γυαλιστερή εμφάνιση
  • Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ειδικό θερμοσκληρυνόμενο κράμα μελαμίνης
  • Κατάλληλο για επαφή με ζεστά και κρύα προϊόντα
  • Διάσταση 36x28x17,5hcm
  • Χωτηρικότητα 4400ml
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ READY 2 COOK 940ML 50TMX

14,50
Καπάκι για σκεύος αλουμινίου R2C 940ML Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΓΑΝΤΖΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΙΝΟΧ

15,00
Γάντζος ανοξείδωτος διπλός περιστρεφόμενος
  • Ενισχυμένος για μεγάλη αντοχή
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6603-12ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό Victorinox 12 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη γυριστή λάμα
  • Χώρα κατασκευής Ελβετία
Κωδικός: 6603-12 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6303-12ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος Victorinox 12 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη ίσια λάμα
  • Χώρα κατασκευής Ελβετία
Κωδικός: 6303-12 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!