
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ HLS 2020
Πριονοκορδέλα δαπέδου HLS 2020
- Κόβει κατεψυγμένο κρέας ή ψάρι με αλλαγή της λεπίδας
- Με ρυθμιστή κοπής
- Με ρελέ ασφαλείας
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Οδηγός ύψους κοπής από 14 έως 28 εκατοστά
- Πάχος κοπής από 0 έως 20 εκατοστά
- Επιτραπέζια βάση διαστάσεων 60Χ60 εκατ. με τέσσερα πόδια
- Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας 480Χ600 mm
- Διαθέτει ειδικό μπράτσο προστασίας των χεριών
- Διαστάσεις: 560Χ600Χ1525 mm
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες κρέατος και ψαριού
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) ΛΕΥΚΟ 11CM
ΔΙΣΚΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 24x36x1,5cm
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΓΥΡΟΥ Φ22
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR