
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ MPS50 ME OZON KAI UVC
Αποστείρωση αντικειμένων με ακτίνες UVC-C και Όζον της κορυφαίας εταιρίας La Minerva Omega Group
- Αποστείρωση όλων των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται καθημερινά (γυαλιά, κλειδιά, ρολόγια, εργαλεία, ψαλίδια, μαχαιροπίρουνα)
- Αποστείρωση όλων των ειδών προστασίας των εργαζομένων (μάσκες, γάντια, ποδιές)
- Ασφαλής, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων
- Εξάλειψη των ιών και βακτηρίων χάρη στην συνδυασμένη δράση των ακτίνων του όζοντος και του UV-C
- Αποτελεσματικότητα στην αποστείρωση σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και στις πιο κρυμμένες, για πλήρη και βαθιά απολύμανση
- Δεν χρειάζεται χημικά πρόσθετα
- Με ενσωματωμένη γεννήτρια όζοντος
- Αποτελεσματικότητα - δοκιμασμένη από διαπιστευμένο εργαστήριο
- Με βάση αντικειμένων, σχεδιασμένη για την κατάλληλη και αποτελεσματική αποστείρωση των πιο κοινών αντικειμένων και εργαλείων που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα ή επαγγελματικούς τομείς (σπίτια, γραφεία, καταστήματα, ιατρεία, φαρμακεία, εργαστήρια, σαλόνια ομορφιάς, μπαρ - εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ)
- Πλήρως ανοξείδωτη κατασκευή με μαγνητική πόρτα από plexi-Glass
- Ψηφιακός χρονοδιακόπτης με διπλή ρύθμιση: Χρόνος λειτουργίας και χρόνος αποσύνθεσης του όζοντος, με προειδοποιητική λυχνία ασφαλείας
- Κύκλος αποστείρωσης: 15' (Λειτουργία λάμπας 5' - Αποδόμηση όζοντος 10')
- Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας
- Αυτόματη διακοπή λειτουργίας με το άνοιγμα της πόρτας
- Εύκολη τοποθέτηση στο τοίχο ή σε πάγκο
- Χώρα προέλευσης: Ιταλία
ΓΑΝΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ – ΑΜΙΑΝΤΟΥ
Γάντι Αμιάντου της Γερμανικής εταιρείας STAHLNETZ
- Προσφέρει υψηλή προστασία από κοψίματα
- Ανθεκτικό και μαλακό γάντι
- Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, σφαγεία, επεξεργασία τροφίμων
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF MORA 4304-30EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ (ΧΑΤΖΑΡΑ)
- Ελληνικής ραφής
- Με μακρύ κορδόνι για κάθε μέγεθος μέσης
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Διαθέσιμη σε διάφορες αντιστοιχίες χρωμάτων
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ MORA FROST T8 7212-21ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR