
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ DICK 2991-15ΕΚ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC MIXER DUO
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά SATURNO LINE της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 19 προγράμματα και πρόγραμμα για συσκευασία υγρών
- Πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- 2 μπάρες συγκόλισης 45 εκατοστών
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 5mm
- Επιλογές αντλίας θέρμανσης και αυτοκαθαριζόμενης αντλίας για διατήρηση καθαρών αντλιών από το λάδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τις τεχνικές βλάβες
- Λειτουργία STEP VAC για συσκευασία υγρών
- Λειτουργία SOFT VAC για στεγανοποίηση με μαλακό τρόπο ώστε να μην προκαλείται ζημιά στα προϊόντα
- Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL 38×28 – 32×22
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Με λούκι περιμετρικά και θήκη για ντιπ
- Διαστάσεις 38χ28cm
- Διαστάσεις 32χ22cm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 35Χ40 KΟΚΚΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/5kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ESSEDUE MOD.300 ΓΙΓΑΣ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR