
SPECIAL OFFERS
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 70ΕΚ Φ13
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ TC12 – TC22 DYNAMIC
Κρεατομηχανή TC 12 - 22 DYNAMIC
- Σταθερή και αθόρυβη κρεατομηχανή κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από inox και γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι
- Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί με χοντρό και λεπτό μαχαίρι για να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των chef
- Με κινητήρα τεσσάρων πόλων, δύο στρογγυλές λεπίδες και τέσσερις λεπίδες, πάχος στρογγυλής λεπίδας: 8mm
- Απλή και εύκολη αποσυναρμολόγηση, εύκολος καθαρισμός και επισκευή
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 8CM
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ DICK “HEKTOR” 26ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6601-15ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR