
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΣΚΑΛΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΙΣΙΟ GIESSER 3055f-18ΕΚ
Μαχαίρι φιλεταρίσματος ίσιο Giesser Rostfrei 18 εκατοστά
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική ίσια λάμα
- Ευέλικτη λεπίδα
- Αιχμηρό σχήμα
- Για φιλέτα και κοπή
- Για φιλέτο ψαριού και λεπτές φέτες κρέατος
- Εργονομική και αντιολισθητική πλαστική λαβή
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ 3/12
ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-30EK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR