
SPECIAL OFFERS
ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 50X1500M
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE SANTOKU 19ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19 cm - 7.48"
- Συνολικό μήκος: 33 cm - 12.99"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 260 γρ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ DOST D120
Ηλεκτρικό Μαχαίρι Dost D120 Γύρου με περιστρεφόμενο δίσκο κοπής
Στιβαρό, ανθεκτικό και αξιόπιστο
Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου DOST 120, προϊόν της ομώνυμης γερμανικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία ποιοτικών μαχαιριών γύρου τα τελευταία 20 χρόνια, είναι ένα μοντέλο που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου με κατανάλωση που ξεπερνά τα 120 κιλά γύρο ημερησίως. Εύχρηστο, όπως όλα τα μαχαίρια της εταιρίας, στιβαρό, με εργονομική λαβή που προσαρμόζεται στη φυσική στάση του σώματος του χρήστη και διακόπτη με χειροκίνητη επαναφορά που διευκολύνει την πολύωρη χρήση. Τα πλαστικά μέρη και τα μεταλλικά εξαρτήματά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και αποσπώμενα, για να καθαρίζονται και να επανατοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, χωρίς εργαλεία. Ο δίσκος κοπής της κορυφαίας εταιρίας F. DICKείναι αεριζόμενος για να μην υπερθερμαίνεται, αλλά και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Το DOST 120 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κρέατος, με δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης του του πάχους κοπής του γύρου (από 1 έως 10mm), που εξασφαλίζει ακρίβεια και ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Το κιβώτιο γραναζιών που διαθέτει, καθιστά το DOST 120 ανθεκτικό στη βαριά χρήση και εξαιρετικά αξιόπιστο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ακονιστής, που προσφέρει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον χρήστη, ενώ υπάρχει δυνατότητα αγοράς πριονωτού δίσκου κοπής για ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/6 – 17,6×16,2cm
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR