ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO VG10 HAMMER 20ΕΚ

225,00
Μαχαίρι Chef 20 εκατοστών της σειράς Hammered της Kasumi . Είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα. Ιδανικό για μεγάλες και μικρές κοπές αλλά και για φιλετάρισμα.
  • Με κυρτή λάμα που επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος στο ξύλο κοπής
  • Πυρήνας σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10
  • Λεπίδα σκληρή και εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
  • Η λαβή είναι φτιαγμένη από πολυμερές πολυακετάλης και ρητίνης, (ΡΟΜ) , με χαμηλό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή στην φθορά, ειδικά σε βρεγμένο ή υγρό περιβάλλον. Η λαβή ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
Kasumi Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία Κωδικός: Κ - 78020 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER D114 4.5 LW

65,00
Πλάκα κρεατομηχανής D114 της Γερμανικής εταιρίας LW για UNGER System
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΟΔΙΑ PVC TAFTAS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΥΡΗ/ΚΟΚΚΙΝΟ

10,00
Ποδιά Τaftas αδιάβροχη
  • Αδιάβροχη
  • Υλικό: PVC με επικάλυψη PU
  • Διαθέσιμο σε χρώμα: Μαύρο/Κόκκινο
  • Ρυθμιζόμενος λαιμός (ανάλογα με το ύψος)
  • Πολύ ελαφριά και υψηλής αντοχής
  • Ενδείκνυται για κονσερβοποιία, μαζική εστίαση, καθαριότητα
Δυνατότητα κατασκευής ειδικών διαστάσεων Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΙΜΩΝ

1,401,90
Μανταλάκι για τα ταμπελάκια των τιμών
  • Χρώμα Διάφανο
  • Σε 3 διαστάσεις 8cm και 10cm και 11cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΠΟΔΙΑ PVC TAFTAS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΥΡΗ

10,00
Ποδιά Τaftas αδιάβροχη
  • Αδιάβροχη
  • Υλικό: PVC με επικάλυψη PU
  • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο
  • Ρυθμιζόμενος λαιμός (ανάλογα με το ύψος)
  • Πολύ ελαφριά και υψηλής αντοχής
  • Ενδείκνυται για κονσερβοποιία, μαζική εστίαση, καθαριότητα
Δυνατότητα κατασκευής ειδικών διαστάσεων Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!