ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ LA MINERVA 8 ΘΕΣΕΩΝ UV-ΛΑΜΠΑΣ

398,00
Αποστειρωτής UVC LA MINERVA OMEGA GROUP
  • Πλήρης ανοξείδωτη κατασκευή με μαγνητική πόρτα από plexi-Glass
  • Με ανοξείδωτο πλέγμα στήριξης μαχαιριών για 100% αποστείρωση
  • Αποστείρωση λάμας και λαβής με ακτίνες UVC(Ultraviolet Light, wave lenght 256 nm)
  • Αυτόματη διακοπή λειτουργίας με το άνοιγμα της πόρτας
  • Με χρονοδιακόπτη
  • Συμμόρφωση με τους κανόνες HACCP
  • Εύκολη τοποθέτηση στο τοίχο
  • Iδανικός για κρεοπωλεία, Super Markets, βιομηχανίες κρεάτων, ξενοδοχεία
  • Χώρα προέλευσης: Ιταλία
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2172 16ΕΚ

22,50
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό με σκληρή λάμα
  • Σκληρή ανοξείδωτη λάμα 16 εκατοστών
  • Χρώμα λαβής: Κίτρινη
  • Γερμανικής κατασκευής
Κωδικός: 2172.16 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 456Χ20Χ1.0 (4τμχ)

43,00
Λάμα ξελαρδιάστρας Solingen 456Χ20Χ1.0mm
  • Ανθεκτική ανοξείδωτη κατασκευή
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Συσκευασία: 4 τεμάχια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΖΥΜΗΣ GARBY 10LT

  • Aνοξείδωτη κατασκευή με ανοξείδωτο γάντζο
  • Ιδανικό για την παρασκευή Ζύμης ψωμιού και πίτσας
  • Με 1 ταχύτητα μοτέρ και αθόρυβη λειτουργία
  • Ο κάδος περιστρέφεται με τη φορά της ζύμης
  • Κατάλληλο για σπίτια και εστιατόρια, πιτσαρίες
  • Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια
Διαθέτει: Διάφανο πλαστικό καπάκι για τον έλεγχο της διαδικασίας Διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του Διακόπτη τύπου Button On/Off Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα Δυνατότητα κατασκευής του ιδίου ζυμωτηρίου με αποσπώμενο κάδο ( ΤΥΠΟΣ : Ζ 10 Α ) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%φ

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ VICTORINOX 5203-18ΕΚ

30,00
Μαχαίρι φέτας Victorinox 18 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη φαρδιά λάμα
  • Χώρα προέλευσης Ελβετία
Κωδικός: 5203-18 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!