ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ HLS 2020

Πριονοκορδέλα δαπέδου HLS 2020
  • Κόβει κατεψυγμένο κρέας ή ψάρι με αλλαγή της λεπίδας
  • Με ρυθμιστή κοπής
  • Με ρελέ ασφαλείας
  • Ανοξείδωτη κατασκευή
  • Οδηγός ύψους κοπής από 14 έως 28 εκατοστά
  • Πάχος κοπής από 0 έως 20 εκατοστά
  • Επιτραπέζια βάση διαστάσεων 60Χ60 εκατ. με τέσσερα πόδια
  • Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας 480Χ600 mm
  • Διαθέτει ειδικό μπράτσο προστασίας των χεριών
  • Διαστάσεις: 560Χ600Χ1525 mm
  • Ιδανικό για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες κρέατος και ψαριού
 

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ (ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ) ΟΣΤΩΝ

18,60
Χάρτινα καλύμματα τύπου σκουφάκι για τα ποδαράκια της κότας και διαφόρων οστών Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ 50x33x2cm

29,00
Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου 50χ33χ2cm
  • Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου κατάλληλη για όλων των ειδών τα τρόφιμα (κρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα κλπ)
  • Δυνατότητα επιλογής χρώματος
Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SOUS VIDE PSC 2

  • Φορητή συσκευή μαγειρέματος sous-vide χαμηλής θερμοκρασίας
  • Ανοξείδωτη
  • Πίνακας ελέγχου με 5 προγράμματα
  • Οθόνη για εμφάνιση της θερμοκρασίας του νερού
  • Σε περίπτωση λειτουργίας του μηχανήματος εκτός υγρού, η συσκευή απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας
  • Ένδειξη θερμοκρασίας εργασίας
  • Ιδανικό για εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, επαγγελματικές κουζίνες
Ζητήστε Προσφορά

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΣΙΦ

  • Ελληνικής κατασκευής
  • Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
  • Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εργαστήρια κρεάτων
Σε διάφορες διαστάσεις:
  • Πλάτος 60 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 70 - Πάχος 80 -Ύψος 90
  • Πλάτος 80 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 90 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 100 - Πάχος 80 - Ύψος 90
Ζητείστε Προσφορά

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!