
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ GIESSER PRIMELINE 12251-15ΕΚ
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος με ραβδώσεις Giesser Primeline 15 εκατοστών
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα με ραβδώσεις
- Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα, μαλακή επιφάνεια, σκληρός πυρήνας, ασφαλές κράτημα
- Χώρα προέλευσης Γερμανία
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P19 125τμχ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ GIESSER 3105wwl-16ΕΚ
ΛΑΝΤΖΑΚΙ ΧΕΡΙΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΡΟΜΠΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΚΑ
Ρόμπα κρεοπωλείου μακριά μαύρη με λευκό παπαδίστικο γιακά
- Ελληνική ραφή
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
- Παπαδίστικος γιακάς
- Με λάστιχο στο μανίκι
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR