ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ GIESSER PRIMELINE 12251-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος με ραβδώσεις Giesser Primeline 15 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα με ραβδώσεις
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα, μαλακή επιφάνεια, σκληρός πυρήνας, ασφαλές κράτημα
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Κωδικός: 12251-15 wwl Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P19 125τμχ

22,50
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε μαύρο χρώμα
  • 290 Χ 215 Χ 45 mm
Συσκευασία: 125τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ GIESSER 3105wwl-16ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος ίσιο με ραβδώσεις Giesser 16 εκατοστών
  • Λάμα με ραβδώσεις από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική ίσια λάμα
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 3105-16 wwl Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΛΑΝΤΖΑΚΙ ΧΕΡΙΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ

Λαντζάκι χεριών επιτοίχιο υγειονομικού με HACCP
  • Πλήρως ανοξείδωτο
  • Σε 2 διαστάσεις 30χ40χ20 εκατοστά και 40χ50χ20 εκατοστά
Ζητήστε μας Προσφορά

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΡΟΜΠΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΚΑ

26,00
Ρόμπα κρεοπωλείου μακριά μαύρη με λευκό παπαδίστικο γιακά
  • Ελληνική ραφή
  • Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
  • Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
  • Παπαδίστικος γιακάς
  • Με λάστιχο στο μανίκι
Μεγέθη: Από S έως XXXL Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!