ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ 3/12

15,00
Δίχτυ ρολού κρέατος λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/12 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO VG10 HAMMER 20ΕΚ

225,00
Μαχαίρι Chef 20 εκατοστών της σειράς Hammered της Kasumi . Είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα. Ιδανικό για μεγάλες και μικρές κοπές αλλά και για φιλετάρισμα.
  • Με κυρτή λάμα που επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος στο ξύλο κοπής
  • Πυρήνας σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10
  • Λεπίδα σκληρή και εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
  • Η λαβή είναι φτιαγμένη από πολυμερές πολυακετάλης και ρητίνης, (ΡΟΜ) , με χαμηλό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή στην φθορά, ειδικά σε βρεγμένο ή υγρό περιβάλλον. Η λαβή ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
Kasumi Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία Κωδικός: Κ - 78020 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΣΑΤΙ SOLINGEN ΟΒΑΛ 30ΕΚ

38,00
  • Μασάτι οβάλ Solingen
  • Λάμα 30 εκιατοστά
  • Άριστη ποιότητα, ανοξείδωτο
  • Προέλευση Γερμανική
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 22 ECO ΙΤΑΛΙΑΣ

Facem Κρεατομηχανή 22 Eco
  • Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
  • Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
  • Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 80 στρ./λεπτό
  • Παραγωγή 150 κιλά την ώρα
  • Ιδανική για δουλειές παντός είδους
Δέχεται εξτρά εξάρτημα χωνί για λουκάνικα και εξάρτημα για σάλτσα Ζητήστε μας Προσφορά

ΤΟΞΟ ΚΟΠΗΣ ΤΥΡΙΩΝ

8,0012,40
Τόξο κοπής τυριού και ανταλλακτικές χορδές
  • Κατάλληλο για τεμαχισμό μαλακών τυριών, φέτας
  • Διάσταση χορδής 23cm
  • Διάσταση τόξου 33cm
  • Διατίθεται με 1 χορδή
Δυνατότητα αγοράς ανταλλακτικών χορδών Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!