
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΛΕΥΚΗ 90Χ130CM
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-22ΕΚ
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ LA MINERVA C/E 205
Πριονοκορδέλα δαπέδου La Minerva C/E 205
- Κορυφαία απόδοση
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, βιομηχανίες, εργαστήρια τροφίμων και χώρους εστίασης
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3 mm, 600x570
- Λιτές γραμμές για εύκολο καθαρισμό
- Αποσπώμενη ξύστρα για τον καθαρισμό της λεπίδας και ανοξείδωτο ταψί συλλογής ρινισμάτων
- Αφαιρούμενη άνω τροχαλία και ξύστρα
- Ώθηση οστού και ξύστρα / καθαριστικό λεπίδας
- Υψηλής ταχύτητας μοτέρ, ηλεκτρονικό φρένο
- Αυτοεξαεριζόμενος κινητήρας υψηλής ταχύτητας Ν.Β.Κ. συσκευή ασφαλείας χαμηλής τάσης (24V), με κουμπί εκκίνησης, διακόπτη έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας.
ΜΠΟΛ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ DIVA
ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/6
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR