ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO MASTER PROFESSIONAL 20ΕΚ

42,00
Μαχαίρι chef Sico 20 εκατοστών
  • Λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 9120.20 Διατίθεται σε συσκευασία δώρου Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/14

15,00
Δίχτυ ρολού κρέατος κόκκινο/λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/14 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ C/E680 N LA MINERVA

3.400,00
Μηχάνημα κατάλληλο για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, κέντρα επεξεργασίας κρέατος, βιομηχανία τροφοδοσίας. Ανθεκτικό, αξιόπιστο, συμπαγές, εύκολο στον καθαρισμό.
  • Περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και αφαιρούμενο ταψί τροφοδοσίας
  • Εξωτερική κεφαλή από ανοξείδωτο χάλυβα:
Entreprise: 1 πιάτο και 1 αυτοακονιζόμενο μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι Unger S5: Ø 98, 3 πιάτα, 2 αυτοακονιζόμενα μαχαίρια και 2 κρίκους
  • Μεγαλύτερος τροφοδότης βαρελιού και σωλήνα: 50% έως 80% επιπλέον χωρητικότητα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανές κιμά
  • Εξαιρετική απόδοση κοπής κιμά, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και την πολύ μικρή ανοχή μεταξύ σαλίγκαρου και μπούκας
  • Εύκολη εφαρμογή, στιβαρή στερέωση κεφαλής
  • Εύκολο και ασφαλές καθάρισμα: η κεφαλή, η λεκάνη τροφοδοσίας, ο σωλήνας και η ομάδα κοπής του κιμά μπορούν να αφαιρεθούν για να πλυθούν καλά, χωρίς κανέναν κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στο μηχάνημα
  • Οι εντολές κουμπιού εκκίνησης, διακοπής έκτακτης ανάγκης και αντίστροφης ώθησης είναι εξοπλισμένες με χαμηλή τάση (24V). N.V.R.
  • Τα ηλεκτρικά μέρη περιέχονται σε ένα στεγανό κουτί με πιστοποίηση IP 56
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/3 – 32,5×17,6cm

5,60
Καπάκι Polycarbonate 1/3 
  • Χρώμα διάφανο
  • Ανθεκτικό
  • Κατάλληλο για δοχείο pc 1/3
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 160Χ6

9,00
Γαντζάκι κρεοπωλείου 160Χ6 – Ανοξείδωτα κατάλληλα για κρέας – Σε διάφορες διαστάσεις – Κατάλληλα για κρεοπωλεία, super market ή άλλες χρήσεις Συσκευασία: 1 κουτί/ 10 τεμάχια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!