
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/4 – 26,5×16,2cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/4
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1965 so 22
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC MIXER DUO
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά SATURNO LINE της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 19 προγράμματα και πρόγραμμα για συσκευασία υγρών
- Πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- 2 μπάρες συγκόλισης 45 εκατοστών
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 5mm
- Επιλογές αντλίας θέρμανσης και αυτοκαθαριζόμενης αντλίας για διατήρηση καθαρών αντλιών από το λάδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τις τεχνικές βλάβες
- Λειτουργία STEP VAC για συσκευασία υγρών
- Λειτουργία SOFT VAC για στεγανοποίηση με μαλακό τρόπο ώστε να μην προκαλείται ζημιά στα προϊόντα
- Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
ΠΡΕΣΑ ΡΟΔΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-23ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR