
SPECIAL OFFERS
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA GLT300
Ζαμπονομηχανή πλάγιας κοπής με τεφλόν της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva
- Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο κράμα αλουμινίου
- Ειδική αντι-κολλητική επικάλυψη τεφλόν για τέλεια κοπή μαλακών τυριών
- Μετάδοση κίνησης με οδοντωτούς ιμάντες
- Ενσωματωμένη ξύστρα
- Ρυθμιστής πάχους φέτας
- Αυτόματος μηχανισμός για το ακόνισμα του μαχαιριού
ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ T-SCALE PA-10E
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή PA-10e
- Ζυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας.
- Διαθέτει 10,1 " οθόνη χειριστή έγχρωμης αφής και έγχρωμη οθόνη πελάτη 10,1" για διαφήμιση και προσφορές.
- Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνατότητα προβολής διαφήμισης με εικόνα και βίντεο στην οθόνη του πελάτη.
- Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα με πολλαπλές θύρες όπως 3 x USB2.0, 1 x USB2.0 (OTG), 2 x RS-232, 1 x RJ45 για Ethernet, 1 x RJ11 και WIFI.
- Ιδανική για καταστήματα λιανικής με ζυγιζόμενα τρόφιμα, κρεοπωλεία, super market, mini market, οπωροπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, delicatessen, κάβες, βιολογικά προϊόντα, καταστήματα με ζωοτροφές, φυτώρια κ.α.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER D114 4.5 LW
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PT222 125τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
- 235 Χ 185 Χ 40 mm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 27EK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR