ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/4

3,00
Καπάκι γαστρονόμ Inox 1/4
  • Από καθαρό Inox υλικό
  • Κατάλληλο για ψυγεία και θερμοθαλάμους
  • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ICEL 3854-13ΕΚ

16,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό με ραβδώσεις Ιcel 13 εκατοστών
  • Γυριστή ανοξείδωτη λάμα 15 εκατοστών
  • Ραβδώσεις
  • Εργονομική λαβή
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Μπλε
Κωδικός: 3854.13 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ICEL 3918-15ΕΚ

12,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος ίσιο Icel 15 εκατοστών
  • Ίσια ανοξείδωτη λάμα 15 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα λαβής: Κόκκινο ή Κίτρινο
Κωδικός: 3918.15 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΠΛΑΤΩ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (ΜΑΡΜΑΡΟ)

28,00
Πλατώ σερβιρίσματος από μελαμίνη στρόγγυλο σε σχέδιο μάρμαρο
  • Κατάλληλο για τυριά, αλλαντικά, κρέας, ψάρι, γλυκά κλπ
  • Κατάλληλο για μπουφέδες, κοκτέιλ και ιδιαίτερη παρουσίαση στο σερβίρισμα του φαγητού
  • Αντιολισθητικά πέλματα στο κάτω μέρος
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 140Μ

3,10
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!