ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 70Χ120cm 100ΤΜΧ

5,50
Ποδιά μιας χρήσης πλαστική 70χ120cm
  • Ποδιές πλαστικές μιας χρήσης από ειδικού τύπου πλαστικό
  • Αδιάβροχες και ανθεκτικές
  • Ανατομικό σχήμα που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους
Συσκευασία: 100τμχ/συσκευασία 1000τμχ/κιβώτιο Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/16

16,00
Δίχτυ ρολού κρέατος κόκκινο/λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/16 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΤΑΝΤ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΙΜΩΝ

0,002,00
Σταντ με πιάστρα για τα ταμπελάκια των τιμών
  • Χρώμα Μαύρο
  • Σε 2 διαστάσεις 5cm και 10cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 45cm

23,50
Μαγνήτης τοίχου μαχαιριών Bisbell
  • Κατάλληλος για μαχαίρια, σατίρες, μπαλτάδες, ψαλίδια
  • Μέγεθος 45 εκατοστά
  • Χώρα προέλευσης: Αγγλία
Η συσκευασία περιλαμβάνει βίδες και ούπα για την τοποθέτηση σε τοίχο Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!