
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-18EK
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ ΤΥΡΙΟΥ ICEL 7121.30EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ DICK 2991-13ΕΚ
ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΕΤ 91ΤΜΧ
ΠΛΑΤΩ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Πλατώ σερβιρίσματος από φυσικό σχιστόλιθο τετράγωνο
- Κατάλληλο για τυριά, αλλαντικά, κρέας, ψάρι, γλυκά κλπ
- Κατάλληλο για μπουφέδες, κοκτέιλ και ιδιαίτερη παρουσίαση στο σερβίρισμα του φαγητού
- Οδοντωτές άκρες που αναδεικνύουν τη φυσική δομή της πέτρας
- Με αδιάβροχη επίστρωση κατάλληλη για την επαφή με τρόφιμα
- Αντιολισθητικά πέλματα στο κάτω μέρος της πέτρας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR