
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO MASTER PROFESSIONAL 18ΕΚ
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ VC65MS
Πολυκοπτικό μηχάνημα VC65MS
Το VC65MS έχει σχεδιαστεί για να τρίβει και να τεμαχίζει όλους τους τύπους, φρούτων, λαχανικών και τυριών.
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους.
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα.
- Με στιβαρό σχεδιασμό, ανθεκτικό στη σκουριά και είναι ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες, βιοτεχνίες επεξεργασίας τροφίμων, catering κ.α.
- Περιλαμβάνει 5 δίσκους: δύο για κοπή σε φέτες (2, 4mm) και τρεις για τρίψιμο (3, 4.5, 7mm).
ΣΚΕΥΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΡΑΦΤ ΦΑΚΕΛΟΣ 680ml 80τμχ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR