ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 18,0Χ 3,2 200ΤΜΧ

1,00
Καλάμια μπαμπού για σουβλάκια 18χ3,2 εκατοστών
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικά ξυλάκια για σουβλάκια
  • Αντοχή στην θερμότητα
  • Εξαιρετική ποιότητα χωρίς απώλειες και χωρίς ακίδα
  • Ιδανικά για κρέατα, λαχανικά, τυριά και αλλαντικά
Συσκευασία: 1 σακουλάκι/200τμχ 1 κιβώτιο/100 σακουλάκια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF 1896 SANTOKU 18EK

64,00
Μαχαίρι Santoku Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni  Design by FOX Knives
  • Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
  • Σκληρότητα: HRC 55-57
  • Επίστρωση λεπίδας: σατέν
  • Λαβή: μαύρη POM
  • Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Μήκος λεπίδας: 17.5 cm - 6.89"
  • Συνολικό μήκος: 34 cm - 13,39 "
  • Πάχος λεπίδας: 2.5 mm - 0.10"
  • Βάρος: 230 γρ
Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία Κατάλληλο για τοποθέτηση σε πλυντήριο πιάτων Κωδικός: 2C 1005 Στην τιμή παρελαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΣΑΤΙ DICK DIAMANT

75,00
  • Άριστη ποιότητα, ανοξείδωτο
  • Η σκληρότητα του διαμαντιού προσφέρει το βέλτιστο ακόνισμα στα μαχαίρια
  • Πλαστική λαβή
  • Προέλευση Γερμανική
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΑΚΑΚΙ CHEF

32,0034,00
Σακάκι chef
  • Ελληνική ραφή
  • Μπορεί να ραφτεί στα μέτρα σας
  • Σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων
  • Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
Μεγέθη: Από S-XXXL Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ICEL 3702.22

17,00
Μαχαίρι για φιλετάρισμα με λεπτή λάμα Icel 22 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 22 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Μπλε
Κωδικός: 2460.3702.22EK Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!