
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GIASCO MEDINA S2 ΜΑΥΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
- CE UNI EN ISO 20345:2012 S2 SRC ESD CLASS 3
- Συνθετικό MICROWASH πάχους 1,8-2,0mm
- Εσωτερική φόδρα από αναπνέον και ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα
- Πολυμερές προστατευτικό δακτύλων 200J σύμφωνα με EN 12568
- Σόλα URBAN από διπλής πυκνότητας πολυουρεθάνη, αντιστατική, ανθεκτική στα έλαια, στην υδρόλυση ISO5423:92, στους υδρογονάνθρακες, στην τριβή, αντικραδασμική, αντιολισθητική SRC
- Ανατομικός πάτος 2000, δύο υλικών αφαιρούμενος, απορροφητικός, αντιστατικός, αναπνέων, αντιολισθητικός, με ανατομική και αντικραδασμική φτέρνα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΙΣΙΟ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ SOLINGEN 2088 13ΕΚ
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) ΜΑΥΡΟ 8CM
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2101 16ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR