ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 27EK

31,00
Ανοξείδωτο μισοσάτηρο κρεοπωλείου Ivo 27 εκατοστών
  • Λαβή από πολυαιθυλένιο σε μαύρο χρώμα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM

3,10
Οδοντογλυφίδα διακοσμητική μπαμπού 12cm
  • Διακοσμητική οδοντογλυφίδα 12 εκατοστών
  • Ιδανική για catering και ιδιαίτερα παρασκευάσματα
  • Σακουλάκι 100 τεμαχίων
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ IP20 SIRMAN

1.850,00
Μίξερ κρέατος 20 λίτρων Γρήγορη και εύκολη ανάμιξη κρέατος, μπαχαρικών και άλλων συστατικών για την παραγωγή ενός ομοιόμορφου μείγματος για λουκάνικα, χάμπουργκερ, κεφτεδάκια κλπ
  • Επιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304
  • Με σύστημα προστασίας εργαλείων με διπλή στεγανοποίηση και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή
  • Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυσμένα και ελικοειδή γρανάζια
  • Αεριζόμενοι, ασύγχρονοι κινητήρες IPx5
  • Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304 που αφαιρείται εύκολα χωρίς εργαλεία
  • Με ρελέ ασφαλείας και κουμπί για λειτουργία όπισθεν
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους κρέατος, για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία
  Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 16ΕΚ

36,00
Μπαλτάς κρεοπωλείου
  • Εργονομική και αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 16 εκατοστών
  • Μη τοξική
  • Χρώμα κόκκινο
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 303.3300.16 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SOUS VIDE SVC-150FS

  • Μηχάνημα μαγειρέματος με την μέθοδο Sous Vide
  • Με σύστημα κυκλοφορίας νερού 360°, το sous vide θερμαίνει το νερό με ασφαλή και ομοιόμορφο τρόπο, θερμαίνοντας γρήγορα το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία
  • Ο σχεδιασμός του με πίσω γάντζο είναι κατάλληλος για εφαρμογή σε πολλούς τύπους δοχείων
  • Εύκολο στη χρήση στην κουζίνα ή στο σπίτι
  • Απλώς σφραγίστε τα τρόφιμα σε μια σακούλα κενού και μετά βάλτε τα σε ένα δοχείο με νερό
  • Βάλτε το slow cooker στο δοχείο και προσαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα νερού
  • Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την συσκευή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί «ON» και στην οθόνη θα εμφανιστεί η τρέχουσα θερμοκρασία
  • Χρησιμοποιήστε το +/- στον μπροστινό πίνακα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και τον χρονομετρητή
  • Τέλος, όταν το φαγητό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία και χρόνο, βγάλτε το και είναι έτοιμο
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!